Welcome!

РФ після створення Ленінградського військового округу набирає солдатів

Читать на русском

РФ після створення Ленінградського військового округу набирає солдатів

РФ після створення Ленінградського військового округу набирає солдатів

Країна-агресор Росія продовжує набирати солдатів до нещодавно заново створеного Ленінградського військового округу. За даними пропагандистів, він безпосередньо відповідатиме за територію, що межує з Фінляндією, Швецією та Арктикою.

Проте не виключено, що новоспечених військовослужбовців командування ЗС РФ також відправлятиме на війну проти України. Таке припущення висловили фахівці з розвідки Британії.

Вони звернули увагу на російське оголошення про набір персоналу в новий 44-й армійський корпус у Лузі, підпорядкований відновленому Ленінградському військовому округу (ЛВО). Прикметно, що цей округ існував до 2010 року, як і Московський, який РФ теж почала відновлювати з літа 2023-го задля протидії "агресії Заходу".

Росія після створення Ленінградського військового округу набирає солдатів: розвідка Британії оцінила плани агресора qkxiqdxiqdeihrant

"Росія докладає зусиль щодо збільшення своїх сил на північному заході країни, оскільки більша частина її сил, як і раніше, задіяна в операціях в Україні", – йдеться в повідомленні.

За даними британських розвідників, Росії доведеться вирішити, чи залишаться нові підрозділи, такі як 44-й АК, у місцях дислокації своїх гарнізонів після їхнього створення або ж вони будуть переведені для операцій в Україні для підтримки там бойової потужності.

"Раніше новостворені підрозділи були негайно перекинуті в Україну, і майже напевно необхідність продовження операцій перешкоджає ширшим амбіціям Росії щодо розширення збройних сил", – зазначили фахівці.

Росія після створення Ленінградського військового округу набирає солдатів: розвідка Британії оцінила плани агресора




Экспертно

Поиск

Теги