Welcome!

Ворог вночі обстріляв Херсон та область: є поранені

Читать на русском

Ворог вночі обстріляв Херсон та область: є поранені

Ворог вночі обстріляв Херсон та область: є поранені

Уночі російські війська знову атакували Херсон та область. У облцентрі унаслідок "прильотів" постраждали двоє чоловіків, зафіксовано влучання поблизу інфраструктурного об’єкту.

В області ж під ворожим вогнем опинився медзаклад: поранено лікаря, що перебував на чергуванні. Подробиці розповів очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Вночі окупанти гатили по Херсонщині. Через "прильоти" по Херсону постраждали люди. У 55-річного чоловіка поранення кінцівок. У 51-річного містянина осколкова травма голови. Також було влучання поблизу інфраструктурного об’єкта. Є пошкодження приміщень", – розповів він.

Окупанти вночі обстріляли Херсон і область, є поранені: всі подробиці qkxiqdxiqdeihrant

У Степанівці Херсонської області, яку також накрили вогнем окупанти, зафіксовано влучання поблизу медзакладу. Поранень зазнав лікар, що перебував на чергуванні.

Натомість Дар’ївка потерпала від ворожих "шахедів": там минулося без жертв.

Загалом, за даними, озвученими Прокудіним, за останню добу (з 6 ранку 15 грудня до 6 ранку 16 грудня) росіяни здійснили 83 обстріли Херсонщини. На підконтрольну частину області загарбники спрямували 483 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та БПЛА, з них – 3 Shahed.

По місту Херсон російські війська вдарили 36 снарядами.

Влучання зафіксовано у житлових кварталах населених пунктів області, уражено також адмінбудівлю та медзаклад у Херсонському районі. Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко зазначив, що прильоти відбулися у Херсоні, Садовому, Антонівці, Придніпровському та Степанівці.

Загалом упродовж доби поранень зазнали четверо людей.




Экспертно

Поиск

Теги