Welcome!

На Донеччині за добу через російські обстріли поранена одна людина – ОВА

«На Донецькому напрямку одна людина поранена в Авдіївці»

На Донеччині за минулу добу внаслідок російських обстрілів була поранена одна людина, повідомила обласна військова адміністрація.

«На Волноваському напрямку зафіксовано хаотичні обстріли Вугледарської громади. На Донецькому напрямку одна людина поранена в Авдіївці. У Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка, Єлизаветівка і Побєда. На Горлівському напрямку в Часовоярській громаді пошкоджені будинок і промислова будівля. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади. Зафіксовано 9 обстрілів Лиманської громади», – йдеться в повідомленні.

За даними ОВА, загалом від початку повномасштабної війни на Донеччині загинула 1791 людина, поранені – 4381. Ці дані не включають жертв у Маріуполі і Волновасі, де, за повідомленнями, могли загинути десятки тисяч людей.

Російські війська щодня обстрілюють з різних видів озброєння регіони України. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум




Экспертно

Поиск

Теги