Welcome!

РФ через Олімпіаду-2024 "витерла ноги" об своїх громадян

Читать на русском

РФ через Олімпіаду-2024

РФ через Олімпіаду-2024 "витерла ноги" об своїх громадян

Олімпійський комітет Росії розпочав виплату компенсацій тим спортсменам, які точно не потраплять на Олімпіаду-2024. Ігри відбудуться у Парижі з 26 липня по 11 серпня. Генеральний директор ОКР Володимир Сенглеєв підтвердив, що чинні спортсмени, які виступали в Токіо-2020 і Пекіні-2022 і не зможуть поїхати на наступні Ігри, отримають одноразові виплати від ОКР.

Олімпійські чемпіони отримають по 500 тисяч рублів (~5400 $), срібні призери Ігор — по 350 тисяч (~3800 $), бронзові — по 250 000 (~2700 $). Учасники Ігор у складі олімпійської команди Росії отримають по 150 тисяч (1600).

 queideeidrhirhant

"Ми почали здійснювати компенсаційні виплати спортсменам, які точно не поїдуть на Олімпійські ігри. На даний момент виплату отримали 127 атлетів, згідно з критеріями, які ми оголошували. Виплати будуть здійснюватися поетапно: як тільки ми розуміємо, що федерація не бере участі в Іграх, робимо переказ", — сказав Сенглеєв в інтерв’ю "Матч ТВ".

Російські вболівальники влаштували справжній бунт у коментарях.

"Раніше платили за перемоги, тепер за те, що не їдуть. Вірною дорогою йдемо, товариші!", "А ті спортсмени, які поїдуть, нічого не заслужили? — пишуть користувачі.

Багато хто називає те, що сталося "маразмом" і "позорищем", відзначаючи, що об них просто витерли ноги.

Фанати визнають, що у такий спосіб влада просто купує лояльність атлетів.




Экспертно

Поиск

Теги