Welcome!

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Олег Глуханчук, фото: Facebook

Всім нашим шановним читачам ми вважаємо за необхідне нагадати про гучний скандал зі списками громадян з "білими квитками", які перетинали державний кордон. Є побоювання, що незабаром буде ще один схожий список , проте вже із так званими "інвалідами".

Виявилося, що багато українських знаменитих мереж спіткало "лихо", на перший погляд сильні та здорові батьки та сини "раптово" стали інвалідами 2 групи.

Про це пише український блогер з Одеси "Ірочка розповість" у мережі Telegram.

Пряма мова блогера:

Ви вже пробачте Ірочку за такий гумор, але це не було б смішно, якби не було так сумно. Ті в кого реальні свідчення отримання відстрочки від мобілізації, що неспроможні її отримає, оскільки немає можливості відкупитися від ТЦК. Зате є небожителі... сьогодні про нього з них.

Олег Глуханчук, фото: Facebook

Олег Глуханчук, фото: Facebook

Є в Одесі колишній голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук. Це той самий Глуханчук, який був пов’язаний з "королем" одеської контрабанди Вадимом Альперіним. Так от Глуханчук має сина Максима 1993 року народження. І ось Максим Олегович став непридатним до проходження військової служби ще у серпні 2022 року.

Разом із Глуханчуком молодшим непридатними для служби стало ще кілька десятків людей. За кілька місяців у родичів одеських поліцейських, суддів та комерсів діагностовано черепно-мозкову травму. Тішить одне — пацанів розвели і документи їм зробили ліві.

Добре одеські правоохоронці схему накрили. Тож родина Глуханчуків може порадіти, що здоров’я у сина, швидше за все, відмінне. Детальну схему та список осіб Ірочка звичайно ж опублікує. Чекаємо на відпрацювання.

PS Злі язички кажуть, що Максим Глуханчук перебуває в Іспанії, живе неподалік сім’ї колишнього військкома Борисова. Старший Глуханчук посилено продає активи.

Публікація

Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram

Нагадаймо, шлюб урятує від мобілізації: але є важливий нюанс.

Раніше повідомлялося, "Продам місце у черзі": чоловіки штурмують ТЦК, військкоми не справляються.

Також, мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК.




Экспертно

Поиск

Теги