Welcome!

Окупанти обстріляли Харківщину: вбили чоловіка, поранили 11 людей

Читать на русском Read in English

Окупанти обстріляли Харківщину: вбили чоловіка, поранили 11 людей

Окупанти обстріляли Харківщину: вбили чоловіка, поранили 11 людей

Унаслідок російських обстрілів Харківської області 12 квітня загинув щонайменше один цивільний. Ще 11 осіб отримали поранення.

Про це у суботу, 13 квітня, проінформувала пресслужба Національної поліції України на офіційному сайті. На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки. Відкрито кримінальні провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни (ст. 438 КК).

Ворожий обстріл qrxiquirriqkxant

Вирва від вибуху

Руйнування

Є поранені цивільні та мінімум одна жертва

Наслідки обстрілів

Удари РФ по Харківщині

По місту Вовчанськ ворог ударив із артилерії. Поранення отримали двоє цивільних чоловіків 1981 та 1960 років народження.

Артилерійський обстріл також пережило село Моначинівка. Поранені цивільні чоловік і жінка. Пошкоджено сім приватних домоволодінь.

У селі Веселе близько 12:30 окупаційна армія здійснила атаку за допомогою безпілотника. Постраждав цивільний чоловік, його госпіталізовано.

Близько 16:00 ЗС Росії завдали удару безпілотником по людях, які працювали в полі в селі Шестаково. Поранення отримали четверо чоловіків.

У селищі Куп’янськ-Вузловий унаслідок російського обстрілу із РСЗВ "Ураган" пошкоджено житлові будинки, горіла хвойна підстилка. Загинув цивільний чоловік. Йому було 64 роки.

Обстріл Куп’янська-Вузлового

Місто Куп’янськ загарбники атакували з артилерії та авіації. Пошкоджено житловий будинок. Поранення отримали двоє цивільних чоловіків.




Экспертно

Поиск

Теги