Welcome!

На Дніпропетровщині "спакували" авторитетного бізнесмена Андронова

Читать на русском

На Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині "спакували" авторитетного бізнесмена Андронова

Наприкінці березня 2024 року правоохоронці затримали у Дніпрі за підозрою у створенні організованого злочинного угруповання (ч.1 ст.255 КК України) та шахрайстві (ч.4 ст.190 КК України) 53-річного авторитетного бізнесмена — уродженця Гудермеського району, громадянина України Руслана Андронова.

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та побічно це підтверджується матеріалами порталу "Судова влада".

 dqdiqhiqdkiqxuant

(Руслан Андронов)

З них випливає: на початку квітня Руслан Алвадінович оскаржив обраний йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. З матеріалів його справи випливає — достойнику закидають візію керівної ланки в історії шахрайського заволодіння майже 28 млн.₴

Зауважимо, що у четвер, 4 квітня 2024 року, правоохоронці синхронно звітували про факт затримання на Дніпропетровщині одного з кримінальних авторитетів та чотирьох підпорядкованих йому поплічників. Згідно із версією слідства, зловмисники пропонували потерпілим інвестувати гроші під величезні відсотки у виробництво сільськогосподарської техніки аграрним підприємством, однак надалі — привласнювали ці кошти.

За інформацією Dетектив-Info, наразі окрім Руслана Андронова офіційні підозри оголошені Дмитру Сімону, Антону Білому та двом чоловікам, яких останні залучили до здійснення оборудок.

detective-info.com




Экспертно

Поиск

Теги