Welcome!

ДБР: підозрюваного у вбивстві підлітка в Києві взяли під варту

Державне бюро розслідувань повідомило 9 квітня, що підозрюваний у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві не визнає свою провину

Суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві підлітка на станції фунікулера в Києві, повідомляє Державне бюро розслідування 9 квітня.

«Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 червня 2024 року без права внесення застави підозрюваному у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві», – заявило відомство.

Раніше чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років у разі визнання підозрюваного винним.

Державне бюро розслідувань повідомило 9 квітня, що підозрюваний у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві не визнає свою провину. За словами речниці Бюро, експертиза підтвердила, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння – 1,2 проміле алкоголю в крові.

За даними слідства, 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. На верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка, той розбив головою скло і отримав поріз шиї. Від поранення хлопець помер на місці.

Форум




Экспертно

Поиск

Теги