Welcome!

У ТЦК Кривого Рогу повідомили про смерть військовозобов’язаного унаслідок «різкого погіршення стану здоров’я»

Подія трапилась у неділю, 5 травня

На території Саксаганського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Кривого Рогу помер військовозобов’язаний внаслідок «раптового різкого погіршення стану здоров ’я, яке супроводжувалось ознаками епілептичного нападу», повідомили 7 травня у ТЦК Дніпропетровської області.

Зазначено, що це трапилося у неділю, 5 травня.

«Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу», – вказано у повідомленні.

За фактом смерті чоловіка тривають слідчі дії правоохоронних органів.

Раніше ТЦК у Закарпатській області повідомляв, що по дорозі у навчальний центр помер військовозобов’язаний. У чоловіка стався епілептичний напад.

У серпні минулого року подібний трагічний випадок стався в Одеській області. Територіальний центр комплектації та соціальної підтримки в місті Березівка мобілізував 29-річного чоловіка, який був інвалідом із дитинства. Невдовзі після прибуття до військової частини чоловік помер унаслідок нападу епілепсії.

Форум




Экспертно

Поиск

Теги