Welcome!

У боях за Україну загинув воїн "Карпатської Січі" з Колумбії: півтора роки був на передовій у самому пеклі

Читать на русском

У боях за Україну загинув воїн

У боях за Україну загинув воїн "Карпатської Січі" з Колумбії: півтора роки був на передовій у самому пеклі

Обороняючи Україну від окупаційної російської армії, загинув доброволець із Колумбії з позивним "Бед Бой". Він служив у добровольчому підрозділі Сухопутних військ Збройних сил України "Карпатська Січ".

Про втрату повідомив український військовослужбовець Руслан Андрійко на своїй сторінці у "Фейсбуці" у четвер, 14 грудня. На якому напрямку і коли захисник України прийняв останній бій, Андрійко не уточнив.

За його словами, колумбієць боровся із російськими окупантами за незалежність України півтора роки. Він був у найгарячіших точках на фронті.

Півтора роки був на передовій у самому пеклі: у боях за Україну загинув воїн  heiukiqquiktant

Військовий зазначив, що побратими "Бед Боя" обов’язково помстяться ворожому війську за його загибель.

"Карпатська Січ сумує сьогодні, щоб помститись завтра. На полі бою загинув наш брат, легінь, великий воїн з далекої Колумбії Бед Бой. Півтора роки на передовій у самому пеклі війни", – написав він.

Андрійко зазначив, що після перемоги нашої держави над ворогом із Росії буде встановлено меморіал усім воїнам із Колумбії, які загинули за Україну.

"Після перемоги ми встановимо меморіал і згадаємо всіх колумбійців, які загинули в боях зі світовим злом, Росією. Вічна слава козаку!" – йдеться у повідомленні.

Півтора роки був на передовій у самому пеклі: у боях за Україну загинув воїн




Экспертно

Поиск

Теги