Welcome!

У Харкові зранку запрацювали всі лінії метрополітену

У Харкові зранку 25 березня відновили роботу метрополітену. Ситуація з електропостачанням у місті залишається складною через останні рашистські обстріли енергооб’єктів.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

«Наші енергетики зробили, здавалося б, неймовірне, і в нас зʼявилася змога запустити метро ... Дякую усім причетним, як енергетикам, так і транспортникам, за чудову роботу!» — написав він.

Мер відзначив, що підземка працює по всіх лініях, інтервал руху — 20 хвилин.

У Харкові після московитських обстрілів 22 березня була найскладніша ситуація — там рашисти намагалися уразити абсолютно всі енергооб’єкти, які живлять місто. Згодом стало відомо, що росіяни зруйнували всі трансформаторні підстанції міста.

Президент Володимир Зеленський розповів, що станом на вечір 24 березня понад 200 тисяч абонентів — квартир і будинків — у Харкові та в одному з районів області без стабільного електропостачання.

В «Укренерго» відмовилися назвати дати відновлення постачання з огляду на «дійсно складну ситуацію». Голова правління компанії Володимир Кудрицький сказав: «Можливо, в кінці наступного тижня або там через днів 8-9 вдасться суттєво покращити ситуацію з енергозабезпеченням міста».




Экспертно

Поиск

Теги