Welcome!

У 2024 році ЗСУ потрібно відмовитися від наступальних дій та накопичувати сили, - новий командир батальйону "Вовки Да Вінчі"

Читать на русском

У 2024 році ЗСУ потрібно відмовитися від наступальних дій та накопичувати сили, — новий командир батальйону

У 2024 році ЗСУ потрібно відмовитися від наступальних дій та накопичувати сили, — новий командир батальйону "Вовки Да Вінчі"

Новий командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов вважає, що ЗСУ потрібно цього року відмовитися від наступальних дій та накопичувати сили, мобілізувавши щонайменше 250 тис. осіб. Без цього воювати Україна не зможе.

"Зрозуміло, що цього року нам не потрібні активні наступальні дії. Ми повинні вибудовувати оборону, вести цю оборону, нарощувати озброєння, готувати особовий склад. Треба мобілізувати щонайменше 250 000 осіб. Без цього ми просто воювати не зможемо", — заявив Філімонов. .

Також він сказав, що воювати доведеться всім українцям, інакше армія РФ може дійти до Польщі.

"Якщо ми не зупинимо ворога в Донецькій, Луганській, Запорізькій областях, нам доведеться його зупиняти в Дніпропетровській, Київській, Рівненській тощо. Якщо ми і там не зупинимо — у Львівській. Може, й полякам дістанеться трохи", — заявив Філімонов.

Також він вважає, що «краще померти зі зброєю в руках десь під Куп’янськом, аніж жити та працювати кухарем у Румунії чи баристою в Молдові».




Экспертно

Поиск

Теги