Welcome!

Держпідприємство "Дія" подало заявку на торговельну марку "Дія Store"

дія

Державне підприємство "Дія" минулого року подало заявку на реєстрацію торгової марки "Дія Store". Вона охоплює значний обсяг можливих товарів та послуг.

Про це пише dev.ua з посиланням на реєстр торгових марок.

У реєстрі вказано, що заявка була подана 27 липня 2023 року, а оприлюднена 22 серпня. Наразі вона перебуває на розгляді.

"Дія Store" охоплює п’ять класів товарів і послуг:

  • клас.9 – електронне обладнання;
  • клас.16 – папір, картон і друкована продукція;
  • клас.21 – побутові або кухонні прилади;
  • клас.25 – одяг, взуття та головні убори;
  • клас.35 – рекламування, керування підприємницькою діяльністю.

До класу 9 відносять апарати та інструменти на наукові або дослідницькі потреби, аудіовізуальне обладнання та інформаційне обладнання, а також запобіжне та рятувальне обладнання. Серед них виділяються смартгодинники, фітнес-трекери, комп’ютерні джойстики (крім призначених для відеоігор), гарнітури віртуальної реальності, смартокуляри.

До класу 16 належить папір та картон; друкована продукція; матеріали для книжкових оправ; фотографії; канцелярські товари та офісне приладдя, крім меблів; клеї на канцелярські або побутові потреби; креслярські матеріали та приладдя для художників; пензлі для малювання; навчальні матеріали; листи, плівки та пакети для обгортання і пакування пластмасові; друкарські шрифти, друкарські кліше.

До класу 21 входять невеликі пристрої, пристосовання і начиння з ручним приводом для побутового і кухонного використання, а також косметичне приладдя, скляний посуд та деякі вироби з порцеляни, кераміки, глини, теракоти або скла.

Клас 25 охоплює одяг, взуття та наголовні убори для людей, зокрема спортивний одяг і маскарадні костюми. Однак до цього класу не входять спецодяг і захисні шоломи, електронагрівний одяг, а також вбрання для дітей та тварин.

До класу 35 належать послуги, які пов’язані з керуванням підприємницькою діяльністю, функціонуванням, організовуванням та адмініструванням торговельного чи промислового підприємства, а також послуги з рекламування та маркетингу, сприяння продажам.

Автор: Галина Ялівець




Экспертно

Поиск

Теги